W maju zorganizowaliśmy kolejne warsztaty w ramach projektu pt. „Smaki i kolory powiatu koszalińskiego” sfinansowanego przez Narodowy Instytut Wolności w ramach Programu Wspierania i Rozwoju Uniwersytetów Ludowych na lata 2020-2030.
W ramach warsztatów rzemieślniczych, uczestnicy projektu zapoznali się z technikami obróbki ryb oraz poznali mało znane nam gatunki ryb takie, jak: babka, belona, gładzica i inne
Zajęcia poprowadziła Pani Alicja Jasińska, która od bardzo wielu lat zajmuje się obróbką ryb i posiada dużą wiedzę na ten temat.
Od czerwca 2023 roku Towarzystwo Iberystyczne Cultura rozpoczyna kolejny projekt pt. „Bezpieczny senior, to szczęśliwy senior”, dofinansowany ze środków programu...
Przedstawiamy Państwu film, będący podsumowaniem projektu „Pomorskie smaki, kolory i dźwięki” dofinansowany ze środków Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa narodowego w...
Koszaliński Uniwersytet Ludowy zaprasza na FESTIWAL FOLKLORU KIEDY? 18.09.2022r. (niedziela) godzina 11:00 GDZIE? teren Szkoły Podstawowej w Iwięcinie W PROGRAMIE:...
W kwietniu rozpoczęliśmy pierwsze warsztaty w ramach projektu pt. „Smaki i kolory powiatu koszalińskiego”, finansowanego ze środków Programu Wspierania Rozwoju...
Już 27 lutego Światowy Dzień Organizacji Pozarządowych! Wraz z Narodowym Instytutem Wolności serdecznie zachęcamy do wspólnych obchodów, a w artykule...
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.