W maju zorganizowaliśmy kolejne warsztaty w ramach projektu pt. „Smaki i kolory powiatu koszalińskiego” sfinansowanego przez Narodowy Instytut Wolności w ramach Programu Wspierania i Rozwoju Uniwersytetów Ludowych na lata 2020-2030.
W ramach warsztatów rzemieślniczych, uczestnicy projektu zapoznali się z technikami obróbki ryb oraz poznali mało znane nam gatunki ryb takie, jak: babka, belona, gładzica i inne
Zajęcia poprowadziła Pani Alicja Jasińska, która od bardzo wielu lat zajmuje się obróbką ryb i posiada dużą wiedzę na ten temat.
Zapraszamy do obejrzenia reportażu na temat projektu pt. „I ty zostaniesz seniorem”. Projekt realizowany był przez stowarzyszenie Instytut Rozwoju Zrównoważonego...
Jako Instytut Rozwoju Zrównoważonego, chcielibyśmy przestawić krótką fotorelację z projektu “I Ty zostaniesz seniorem”, dofinansowanym ze środków programu wieloletniego na...
Przedstawiamy Państwu film podsumowujący projekt pt. „Bezpieczny senior, to szczęśliwy senior”, który został dofinansowany ze środków rządowego programu wieloletniego na...
W tym tygodniu mieliśmy przyjemność zorganizować spotkanie podsumowujące nasz projekt „Bezpieczny senior, to szczęśliwy senior” dofinansowanego ze środków rządowego programu...
Od czerwca 2023 roku Towarzystwo Iberystyczne Cultura rozpoczyna kolejny projekt pt. „Bezpieczny senior, to szczęśliwy senior”, dofinansowany ze środków programu...
Przedstawiamy Państwu film, będący podsumowaniem projektu „Pomorskie smaki, kolory i dźwięki” dofinansowany ze środków Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa narodowego w...
Koszaliński Uniwersytet Ludowy zaprasza na FESTIWAL FOLKLORU KIEDY? 18.09.2022r. (niedziela) godzina 11:00 GDZIE? teren Szkoły Podstawowej w Iwięcinie W PROGRAMIE:...
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.