W maju zorganizowaliśmy kolejne warsztaty w ramach projektu pt. „Smaki i kolory powiatu koszalińskiego” sfinansowanego przez Narodowy Instytut Wolności w ramach Programu Wspierania i Rozwoju Uniwersytetów Ludowych na lata 2020-2030.
W ramach warsztatów rzemieślniczych, uczestnicy projektu zapoznali się z technikami obróbki ryb oraz poznali mało znane nam gatunki ryb takie, jak: babka, belona, gładzica i inne
Zajęcia poprowadziła Pani Alicja Jasińska, która od bardzo wielu lat zajmuje się obróbką ryb i posiada dużą wiedzę na ten temat.
Przedstawiamy Państwu film, będący podsumowaniem projektu „Pomorskie smaki, kolory i dźwięki” dofinansowany ze środków Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa narodowego w...
Koszaliński Uniwersytet Ludowy zaprasza na FESTIWAL FOLKLORU KIEDY? 18.09.2022r. (niedziela) godzina 11:00 GDZIE? teren Szkoły Podstawowej w Iwięcinie W PROGRAMIE:...
W kwietniu rozpoczęliśmy pierwsze warsztaty w ramach projektu pt. „Smaki i kolory powiatu koszalińskiego”, finansowanego ze środków Programu Wspierania Rozwoju...
Już 27 lutego Światowy Dzień Organizacji Pozarządowych! Wraz z Narodowym Instytutem Wolności serdecznie zachęcamy do wspólnych obchodów, a w artykule...
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.